Browser Cookies
This site uses cookies necessary to properly function. By closing this popup, clicking a link or continuing to browse otherwise, you agree to the use of cookies. View our policies.

Top Content Title

This is an additional section to be able to add content

2024 STARSkate: Summer Camp (subject to change)

 

WEEK 1: July 2-5 (4 days)

GROUP 1

GROUP 2

9:00 – 9:55 am

Off-Ice (field) (55 min)

9:00 - 10:20 am

On-Ice (stroking/freeskate/dance) (80 min)

(35 min break) (25 min break)

10:30 – 11:50 am

On-Ice (stroking/freeskate/dance) (80 min)

10:45 - 11:40 am

Off-Ice (field) (55 min)

12:00 -12:45 pm

LUNCH (45 min)

12:00 – 12:45 pm

LUNCH (45 min)

1:00 – 2:20 pm

On-Ice (skills/freeskate/spins) (80 min)
(Performance Ice on Friday)

1:00 – 2:00 pm

Off-Ice (workshop) (60 min)

(30 min break) (30 min break)

2:45 – 3:45 pm

Off-Ice (workshop) (60 min)

2:30 – 3:50 pm

On-Ice (skills/freeskate/spins) (80 min)
(Performance Ice on Friday)

WEEK 2:  July 8-12 (5 days)

GROUP 1

GROUP 2

9:00 – 9:55 am

Off-Ice (field) (55 min)

9:00 – 10:20 am

On-Ice (edges/freeskate/dance) (80 min)

(35 min break) (25 min break)

10:30– 11:50 pm

On-Ice (stroking/freeskate/dance) (80 min)

10:45 – 11:40 am

Off-Ice (field) (55 min)

12:00– 12:45 pm

LUNCH (45 min)

12:00 – 12:45 pm

LUNCH (45 min)

1:00– 2:20 pm

On-Ice (skills/freeskate/spins) (80 min)
(Performance Ice on Friday)

1:00 – 2:00 pm

Off-Ice (workshop) (60 min)

(30 min break) (30 min break)

2:45 – 3:45 pm

Off-Ice (workshop) (60 min)

2:30 – 3:50 pm

On-Ice (skills/freeskate/spins) (80 min)
(Performance Ice on Friday) 

Bottom Content Title

This is an additional section to be able to add content